Θ. Ξανθόπουλος: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και στρατηγική αντιμετώπισης του κορωνοϊού

 

 

Ελλειψη συνεκτικού σχεδίου και στρατηγικής  όσον αφορά την αντιμετώπιση της αναζωπύρωσης του κορωνοϊού, απέδωσε στην κυβέρνηση,  ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, σε τηλεοπτική παρέμβαση του στην εκπομπή αντιπαραθέσεις του Blue Sky.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ξανθόπουλος, κατά την παρέμβασή του, επεσήμανε:

– Την αγωνία του λαού που πειθάρχησε στα μέτρα στη πρώτη φάση της πανδημίας και βλέπει τώρα να ξαναγυρνάμε σε εκείνα τα επίπεδα

– Τις συνεχείς παλινωδίες και τις ευθύνες της κυβέρνησης στην ταχεία αναζωπύρωση της πανδημίας για τις οποίες πρέπει να δώσει απαντήσεις.

-Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν επεξεργάστηκε κανένα σοβαρό σχέδιο για το άνοιγμα της κοινωνίας και των συνόρων μετά το lockdown, δεν επέλεξε την ανίχνευση του ιού με τα μαζικά τεστ, που αποτελούν προϋπόθεση για να έχουμε εικόνα της εξέλιξης της πανδημίας.

Οπως σημείωσε, από όλα αυτά προκύπτει ότι η κυβέρνηση δεν έχει σαφή στρατηγική για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ανέφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι αφού ξεσηκωθούν όλοι και μετά αποφάσισαν να συστήσουν μάσκες και στην Εκκλησία.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Από το 58’.00’’ και μετά

 

https://www.youtube.com/watch?v=uWdhryMU5mU

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here