Τέξας: «Mπαμπά έκανα κάτι κακό» είπε η 6χρονη που στραγγάλισε το αδελφάκι της

Ενας 26χρονος πατέρας άφησε τα παιδιά στο ΙΧ με σνακ και ταινία στο τάμπλετ για να μπει να ψωνίσει σε εμπορικό κέντρο. Οταν βγήκε μιάμιση ώρα αργότερα, η μικρή του κόρη κλαίγοντας του είπε:

«Θέλω να πάω στην τουαλέτα, έκανα κάτι κακό»

Εκείνος είδε τότε τον γιο του, ηλικιας ενός έτους, με τυλιγμένη στο λαιμό του την ζώνη ασφαλείας.

Του έκανε τεχνητή αναπνοή και κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά ήταν πια αργά.

Η μικρή είπε ότι το αγοράκι έκλαιγε, οπότε στην αρχή έπαιζε μαζί του για να μην κλαίει, ομως κουράστηκε και τότε ο μικρός ξανάρχισε να κλαίει.

«Θύμωσα και τον τύλιξα με τη ζώνη» είπε η μικρή. «Στην αρχή νομισα ότι κοιμήθηκε, αλλά μετά κατάλαβα ότι κάτι έπαθε»

Ο πατέρας υποστηριξε ότι άφησε τα παιδιά μόνα τους μονον για 40 λεπτά, αλλά κι αυτά είναι πολλά σε αυτές τις ηλικίες -εξάλλου έκανε μιάμιση ώρα να ψωνίσει. Είπε επισης ότι έριχνε ματιές απο το παράθυρο του καταστήματος και ήλεγχε τα παιδιά και τα έβλεπε μια χαρά.

Τώρα αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου (κάτω των 15 ετών) σε κίνδυνο και παραμέληση, η δε επιμέλεια των παιδιών ανατέθηκε στη γιαγιά και τον παππού -οπότε εικάζουμε ότι δεν υπάρχει μάχιμη μητέρα. Δεν μπορέσαμε να βρουμε σε καμια είδηση (από τις 20 που διαβάσαμε) τι συμβαινει με την μητερα των παιδιών και είναι απούσα -αν έχει σκοτωθεί, αν είναι στη φυλακή, αν απλά τα εγκατέλειψε ή αν υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here