Τέσσερα (τουλάχιστον) τα θύματα του μανιακού Κυπρίου ιλάρχου

Και η 29χρονη Maricar Valdez Arquiola τα ίχνη της οποία είχαν χαθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2018, προστέθηκε στους φόνους που διέπραξε ο 35χρονος ίλαρχος του κυπριακού στρατού.

Μέχρι στιγμής (γιατί υπάρχουν φόβοι ότιθα αποκαλυφθούν και άλλα θύματα) έχει αποκαλυφθεί ότι σκότωσε μια 38χρονη και την κόρη της Σιέρα ηλικιας μόλις 6 ετών, μια 28χρονη και τώρα την 29χρονη -όλες Φιλιππινέζες.

Η τελευταία είχε εξαφανιστεί και η μητέρα της έλαβε μήνυμα στο κινητό ότι αποφάσισε να φύγει μέσω των Κατεχομένων, κάτι που δεν είναι απόλυτα ασυνήθιστο, αλλά παράδοξο για τη συγκεκριμένη νέα γυναίκα που δεν είχε εκφράσει καμία πρόθεση να φύγει ούτε στο φιλικό της περιβάλλον, ούτε στο συγγενικό. Επιπλέον το μήνυμα που υποτίθεται ότι έστειλε η άτυχη γυναίκα στη μητέρα της, ήταν γραμμένο σε «σπαστά» Φιλιππινέζικα και σε άλλη διάλεκτο και οι αρχές εκτιμούν τώρα ότι ήταν μεταφρασμένο αυτόματα απο το google translate και ότι το είχε στείλει ο δράστης μετά το φόνο, χρησιμοποιώντας το κινητό του θύματός του.Εν συνεχεία ο δράστης είχε προσπαθήσει να παρασύρει και μια φίλη της Μαρικάρ Αρκουιόλα, στέλνοντάς της μήνυμα ότι ξέρει πού βρίσκεται η φίλη της, αλλά η νεαρή δεν παρασύρθηκε.

Το πτώμα του 6χρονου πάντως ακόμα δεν έχει βρεθεί, πιθανόν επειδή ο δράστης δίνει παραπλανητικες πληροφορίες για το πού το πέταξε, προκειμένου να απομακρύνει τις έρευνες από τα σημεία στα οποία έχει ρίξει άλλα πτώματα γυναικών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here