Τέλος Βρέντζος και Λορένθο -Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τον Μαρινάκη

Σημαντικές αλλαγές στον Ολυμπιακό! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης προχωράει στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Ερυθρόλευκης εταιρίας κατά 20.000.000 ευρώ την οποία θα καλύψει εξ´ ολοκλήρου και άμεσα, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα από την απώλεια εσόδων από τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League.

Παράλληλα, ο Γιάννης Βρέντζος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έγινε δεκτή, ενώ λύθηκε η συνεργασία και με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Χουάνχο Λορένθο.

Νέος αθλητικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Φρανσουά Μοντεστό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο μας για τα παρακάτω:

1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

2. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περεταίρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος.

3. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.

4. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here