Τείχος 6 μέτρων και ναρκοπέδιο στον Εβρο, ονειρεύεται ο Βελόπουλος

Να κατασκευαστεί τείχος και ναρκοπέδιο στον Έβρο ζήτησε ο Κυρ. Βελόπουλος, επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης που μπαίνει για πρώτη φορά στην Ευρωβουλή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 201 συγκεντρώνοντας πάνω από 4%. Ο κ. Βελόπουλος διαμήνυσε επίσης ότι το κόμμα θα διεκδικήσει την ψήφο και στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

«Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι η πρώτη μάχη είναι οι ευρωεκλογές, αλλά για εμένα η μητέρα των μαχών και το σημαντικό είναι οι εθνικές», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Τετάρτης.

«Η Ελλάδα έχει γεμίσει πολλούς παράνομους μετανάστες — εγώ τους λέω λαθροεισβολείς. Πάω στην Αθήνα και μου θυμίζει γκέτο στο Βερολίνο. Ο Αφγανός και ο Πακιστανός είναι λαθροεισβολέας. Μετανάστης είναι αυτός που νόμιμα πηγαίνει σε μια άλλη χώρα», δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι «πρέπει να στεγανοποιήσω τις εισροές» κι έκανε λόγο για τείχος και ναρκοπέδιο στον Έβρο.

«Πάω στον Εβρο και στήνω ένα τείχος έξι μέτρων και ναρκοπέδιο όχι για τους λαθροεισβολείς, (αλλά) και για τους Τούρκους οι οποίοι κάθε μέρα προκαλούν. Διότι το άρμα μάχης μπορεί να κάνει «μπούκα» και να φτάσει μέχρι την Ξάνθη και την Κομοτηνή σε 10 λεπτά».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here