Τάση «τσαβεζοποίησης» της Ελλάδας βλέπει ο Κυρ. Μητσοτάκης!

 

«Η Ελλάδα «τσαβεζοποιείται» σιγά- σιγά. Ρέπουμε προς συμπεριφορές αυταρχικές, απέναντι στις οποίες η ΝΔ πρέπει να υψώσει τείχος άμυνας. Εμείς είπαμε ξεκάθαρα αυτά να τα ξεχάσετε», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στη Τρίπολη, με αφορμή την υπόθεση Σαββαΐδου και τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη.

Ειδικά για τη Δικαιοσύνη έκανε λόγο για ανησυχητικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης. «Αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ακέφαλη τη Δικαιοσύνη για τέσσερις μήνες, με διαδικασίες εξπρές διόρισε όχι απλά προέδρους αλλά και μια σειρά αντιπροέδρους. «Βούτηξε» πάρα πολύ βαθιά στην επετηρίδα, προσπερνώντας μια σειρά από εκλεκτούς δικαστές με εξαιρετικά βιογραφικά, προφανώς για να βρει κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θα είναι πιο φίλα διακείμενοι προς τις δικές της θέσεις», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Ν.Δ., προσπεράστηκαν δικαστές οι οποίοι είχαν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και πήραν δύσκολες αποφάσεις οι οποίες είχαν να κάνουν και με ζητήματα τα οποία χειρίστικε ο ίδιος στο υπουργείο  Διοικητικής Μεταρρύθμισης και «πήγαν κόντρα σε αυτά που πρέσβευε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δημόσια διοίκηση».

«Αυτοί οι δικαστές πήγαν σπίτι τους για να έρθουν κάποιοι άλλοι πιο βολικοί, πιο συνεργάσιμοι ενδεχομένως», πρόσθεσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here