Τσίπρας: «Έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις τομές»

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004, που αποτελούνταν από τους Βασίλη Τσιάρτα, Άγγελο Μπασινά, Τάκη Φύσσα και Γιούρκα Σεϊταρίδη είχε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, με αντικείμενο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που δεχθήκατε την πρόσκληση. Υπάρχει ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο για τον λόγο της σημερινής συνάντησης. Ο λόγος είναι απλός, δεν είναι κάτι σύνθετο. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε κάτι μυστικό. Έχουμε μια μεγάλη αγωνία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις τομές, διότι αυτό ζητά η ελληνική κοινωνία και ο φίλαθλος κόσμος» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Από πλευράς παικτών πήρε τον λόγο ο Βασίλης Τσιάρτας, που είπε: «Αφουγκραζόμαστε όλο αυτό το οποίο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια και έχουμε την διάθεση να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε μαζί κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορεί να προκύψει».

Ο Τσιάρτας προέβη και σε δήλωση μετά το τέλος της συνάντησης: «Έγινε μία καλή κουβέντα. Φαίνεται οτι η Πολιτεία έχει την βούληση και την διάθεση να αλλάξει πράγματα. Όλα αντιμετωπίζονται. Μόνο ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται. Έγινε μία γενικότερη κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here