Ταϊλανδοί καταζητούν 43χρονο Έλληνα για το φόνο της μασέζ συζύγου του

Σύμφωνα με την  εφημερίδα της Ταϊλάνδης «The Thaiger», η αστυνομία αναζητεί τον Έλληνα Δημήτρη Χαϊρόπουλο ως ύποπτο για την προ μηνός  δολοφονία της 43χρονης συζύγου του Niramon Bea Aewkaew στο Πουκέτ (νότια Ταϊλάνδη).

Η αστυνομία έχει εκδώσει διεθνές ένταλμα μέσω Ιντερπόλ, ώστε να εντοπίσει και να συλλάβει τον άνδρα που πιστεύουν ότι έχει ήδη φτάσει στην Ελλάδα. Καταγράφηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ (που είχε πληγεί απο το φοβερό τσουνάμι του 2004) να επιβιβάζεται σε πτήση προς το Ντουμπάι μερικές ώρες μετά την τελευταία εμφάνισή του με την αισθητικό σύζυγό του. Πέταξε με την πτήση EK0379 για Ντουμπάι, αναχωρώντας από το Πουκέτ. Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι έφτασε στο Ντουμπάι και είναι άγνωστο πού κατευθύνθηκε εν συνεχεία.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο Cherng Talay επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας έφυγε από το δωμάτιο που νοίκιαζε στο Bang Tao, όπου βρέθηκε η σορός της Bea, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου. Οι συγγενείς τους λένε ότι  ο Έλληνας ήταν ζηλότυπος και ότι τρία χρόνια πριν η γυναίκα είχε πάει με την αδελφή της να ζητήσουν από την Αστυνομία ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Εντούτοις ένα χρόνο μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε. Κατά πληροφορίες ο καταζητούμενος είχε κάνει έναν πρώτο γάμο στην Ελλάδα νεότερος και είχε αποκτήσει παιδί και εργαζόταν ως security. Και το θύμα είχε έναν προηγούμενο γάμο και ο Ταϊλανδός πρώην σύζυγος είχε επισκεφθεί το Πουκετ στο διάστημα του φόνου. Όμως είχαν χωρίσει -είπε- προ τριετίας και οι σχέσεις τους ήταν καλές. Συγγενείς του θύματος υπαινίσσονται ότι ο πρώην σύζυγος δεν μπορεί να διέπραξε το φόνο και υποψιάζονται τον Έλληνα εντούτοις. Λένε μάλιστα ότι η παρουσία του πρώην συζύγου στο Πουκέτ μπορεί να πυροδότησε έκρηξη ζήλιας στον Έλληνα σύζυγο, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε τέτοια ξεσπάσματα.

To θύμα είχε βρεθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι μια μέρα μετά την αναχώρηση του άνδρα. Η γυναίκα ήταν στο κρεβάτι με δεμένα τα χέρια και τα πόδια και με ένα μαντήλι στο στόμα. Έφερε  χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Το θύμα εργαζόταν ως αισθητικός και μασέζ σε σαλόνι ομορφιάς του Πουκέτ σε part time απασχόληση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here