Τα tweets των Φ.Γεννηματά και Π.Καμμένου για τη συμφωνία με τους εταίρους

(ΦΩΤΟ:EUROKINISSI)

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι η κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί γρήγορα, σαν μία πρώτη αντίδραση μετά την επίτευξη συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης.

«Αποφύγαμε το Grexit, υπάρχει συμφωνία. Την αξιολογούμε. Η κυβέρνηση να κινηθεί γρήγορα, δεν έχει περιθώρια για άλλα λάθη» έγραψε.

Η ίδια, σε μια άλλη ανάρτησή της σημείωσε πως «ανεξάρτητα από τις δυσκολίες της συμφωνίας, οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές σημειώσαμε σήμερα νίκη έναντι των ακραίων συντηρητικών κύκλων» και ότι «τώρα η απόφαση είναι στο χέρι μας. Οι επιλογές είναι στο χέρι της Ελλάδας».

Την στήριξή του στην ελληνική κυβέρνηση δήλωσε και ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter. Κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης δήλωσε ότι: «Τα όρια των Ελλήνων είναι η απόφαση του συμβουλίου αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απεδείχθη ότι θέλουν την συντριβή ΜΑΣ. ΕΩΣ ΕΔΩ.»

Ενώ την Δευτέρα το πρωί ανέβασε μία φωτογραφία που γράφει: «Μόνο εάν σταθούμε όρθιοι στη μοίρα θα σκοτώσουμε τον θάνατο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here