Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ

 

Καθαρή νίκη της παράταξης Ενωμένοι Δημοσιογράφοι, η οποία κατέλαβε 5 από τις 11 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, σημειώθηκε στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ.

Η εφορευτική επιτροπή στην ΕΣΗΕΑ  ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ κατά τις αρχαιρεσίες της 7ης και 8ης Ιουνίου 2017.

Ψήφισαν:   3109   Έγκυρα: 2851 Άκυρα: 169     Λευκά: 89

Για το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ   από τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» εκλέγονται πέντε μέλη. Ο συνδυασμός «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ»  εκλέγει ένα μέλος. Ο  συνδυασμός ««ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι)» ένα μέλος .  Ο συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ένα μέλος. Ο συνδυασμός «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» ένα μέλος.Ο  Συνδυασμός «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ένα μέλος. Ο Συνδυασμός «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ένα μέλος.

Για την εξελεγκτική επιτροπή  από τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» εκλέγονται  2 μέλη . Από το συνδυασμό « ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» εκλέγεται ένα μέλος. Από τον συνδυασμό  «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» δύο μέλη. Απτό τον συνδυασμό  «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ένα μέλος

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here