Τα στοιχεία που πρόδωσαν τον δολοφόνο στα Γλυκά Νερά

Τον δρόμο που ακολούθησαν οι αρχές για να εξιχνιάσουν την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, παρουσίασε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., σε σχετική συνέντευξη Τύπου. 

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας έχει συλληφθεί ο 32χρονος πιλότος σύζυγός της, ο οποίοςέχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη κατάσταση και κακοποίηση ζώου.

Ο Κώστας Χασιώτης, προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών, αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης, παρουσιάζοντας τα στοιχεία που πρόδωσαν τον δράστη του εγκλήματος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χασιώτης ανέφερε ότι τα σημάδια στα χέρια του πιλότου –που εντόπισαν δεμένο οι αρχές– δεν μαρτυρούσαν ότι ήταν δεμένος για πολύ ώρα, όπως κατέθεσε ο ίδιος ο δράστης. Ιδιαίτερα ασυνήθιστο ήταν και το γεγονός ότι ο σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος στην κουπαστή της σκάλας.

Επίσης, δεν διαπιστώθηκε ότι υπήρξε είσοδος άλλων ανθρώπων στο σπίτι, οπότε οι υποψίες στράφηκαν στον 32χρονο σύζυγο. Παράλληλα, οι αρχές εξέτασαν το ψηφιακό υλικό που υπήρχε, διαπιστώνοντας αναντιστοιχίες με όσα τους είχε πει ήδη ο πιλότος.

Στις συνομιλίες με τους αστυνομικούς, ο 32χρονος δήλωσε κάποια στιγμή ότι δεν ήθελε να εξαπατήσει και να πει ψέματα, αλλά απλώς επιθυμούσε να αποφύγει τη σύλληψη και να μείνει με το παιδί του. Τελικά, ο σύζυγος ομολόγησε την πράξη του, επιβεβαίωσε και τα ιατροδικαστικά ευρήματα, αλλά και όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αρχές και συνηγορούσαν ότι ο 32χρονος ήταν ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here