Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και σε βουλευτές-Μ. Απατζίδη: «Δέχθηκα αγκωνιά στο μάτι»

Την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον της αποψινής διαδήλωσης διαμαρτυρίας για το θάνατο του Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα στην οποία χτυπήθηκε η ίδια και ο Κρίτων Αρσένης κατήγγειλε με δήλωσή της η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη.

“Η κυβέρνηση της ΝΔ έδειξε για άλλη μία φορά τγο αυταρχικό της πρόσωπο σήμερα εναντιον των διαδηλωτών και προπηλάκισαν εμένα και τον κ.Αρσένη. Αυτή η ατιμωρησία της Αστυνομίας δεν θα περάσει, θα είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγωνίζονται” ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ από την πλευρά του ο Κρίτων Αρσένης κατήγγειλε την «επίδειξη δύναμης από την αστυνομία» και τόνισε ότι «έχουμε φτάσει στη χώρα μας να παλεύουμε για να κάνεις πορεία».

Η Μαρία Απατζίδη, μιλώντας στο documentonews.gr δήλωσε ότι δέχθηκε αγκωνιά στο μάτι από μέλος διμοιρίας των ΜΑΤ ενώ στη συνέχεια αυτός και άλλοι τρεις από την διμοιρία την έσπρωχναν με τις ασπίδες τους. Δηλώνοντας ότι είναι βουλευτής σταμάτησαν την επίθεση και ευθύς αμέσως εξαπολύθηκε επίθεση με χημικά προς όλο το μπλοκ. «Αν δεν ήμουν βουλευτής τι άλλο θα μου κάνανε; Δηλαδή αυθαίρετα και χωρίς λόγο χτυπάνε τον οποιοδήποτε που απλά διαδηλώνει ειρηνικά, χωρίς να προκαλέσει σε καμία περίπτωση» δηλώνει με νόημα η ίδια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here