Τα λέει ο Κοντονής με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη την Πέμπτη στις 14:00

Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, με στόχο να βρεθεί λύση και να συμφωνηθούν «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου. Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζει μαζί με τον κ. Κοντονή την Πέμπτη (24/3) στις 14:00, ενώ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, προς το παρόν, εμμένει στην απόφασή του να μην δώσει το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, διοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 14:00, συνάντηση των ιδιοκτητών-επενδυτών των μεγάλων ΠΑΕ της Super League.

Μέχρι στιγμής στην πρόταση του κ. Κοντονή έχουν ανταποκριθεί θετικά οι κκ. Β. Μαρινάκης-ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δ. Μελισσανίδης-ΠΑΕ ΑΕΚ και Ιβάν Σαββίδης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος.

Η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here