Τα κανάλια «έπνιξαν» την βόλτα Μητσοτάκη-Μαρέβας στην Πάρνηθα-ΣΥΡΙΖΑ: Όσα τηλέφωνα και να πάρει στα κανάλια ο κ. Μητσοτάκης η ατομική αναισθησία του δεν καλύπτεται

Η «ομερτά» των τηλεοπτικών καναλιών που «έπνιξαν» την είδηση της βόλτας του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Πάρνηθα και τις απανωτές παρανομίες που διέπραξαν όσον αφορά την τήρηση των μέτρων προστασίας, αποδεικνύει ότι η χώρα τλεί υπό έα ιδιότυπο καθεστώς μιντιακής και πολιτικής. ολιγαρχίας.

Η κατάσταση που επικρατεί πλέον στο τηλεοπτικό τοπίο, δεν θυμίσει σύγχρονη ευρωπαική χώρα, αλλά ανελεύθερα καθεσωτα. Οι ιδιοκτήτες των καναλιών, ως νέοι ολιγάρχες, έχουν εξασφαλίσει ένα προνομιακό πεδίο προβολής, αποκλείοντας κι φιμώνοντας την αντιπολίτευση αλλά και καθε είδηση που δεν συμφέρει την κυβέρνηση.

Το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ απλά δεν υπάρχουν.

Αμεση ήταν η αντίδραση ου ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν. Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!

Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here