Τα 30 του χρόνια γιόρτασε το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αθηνών στην Ηλιούπολη

«Είναι ωραίο να σου προσφέρουν αλλά πιο ωραίο είναι να προσφέρεις». Τα 30 του χρόνια ζωής γιόρτασε χθες το Ειδικό γυμνάσιο – λύκειο Αθηνών  στην Ηλιούπολη.

Μαζί με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, βρέθηκεκαι ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου για τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Αθηνών.

Στην επετειακή εκδήλωση – συναυλία, μαθητές και παλαιοί απόφοιτοι μίλησαν για το καθοριστικό αποτύπωμα που άφησε το σχολείο τους στις ζωές τους. Θυμήθηκαν στιγμές, μίλησαν για τα βιώματά τους, περιέγραψαν τις εμπειρίες τους στην σχολική τους διαδρομή με συνοδοιπόρους και αρωγούς τους καθηγητές τους.

«Το Υπουργείο Παιδείας, τα τελευταία 2 χρόνια έχει αποδείξει έμπρακτα την προτεραιότητα που δίνει στην εκπαίδευση των παιδιών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία, αυξάνοντας σημαντικά κάθε χρόνο τον αριθμό των εκπαιδευτικών και του ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού που προσλαμβάνει για να καλύψει τις ανάγκες των σχολείων. Για εμάς θα συνεχίσει να είναι προτεραιότητα η αναβάθμιση της Ειδικής Εκπαίδευσης», είπε ο κ. Γαβρόγλου.

Στη συναυλία που δόθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου, συμμετείχαν οι: Χρυσόστομος Καραντωνίου, Ησαΐας Ματιάμπα, Απόστολος Μόσιος, Πάνος Παπαϊωάννου, Μύρωνας Στρατής και Κωνσταντίνος Τσιμούρης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here