Τ.Κουίκ: Να δοθεί απόψε η κατάλληλη απάντηση στους δραχμόβιους

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

«Ως ανυποχώρητος Ευρωπαϊστής και θέλοντας να ξαναδώ μια ισχυρή Πατρίδα, ζητώ να δοθεί απόψε η κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς τους δραχμόβιους» ανέφερε ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ.

Ο Τ.Κουίκ κάλεσε όλους τους βουλευτές «να αντιληφθούν ότι δεν είναι δυνατόν η πατρίδα μας να παραδοθεί στα χέρια των δραχμόβιων που επιχειρούν αυτή τη στιγμή μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου να κάνουν το δικό τους «πάρτι»».

Ο Τ.Κουίκ άφησε αιχμές κατά των διαφωνούντων λέγοντας ότι δεν μπορεί να μπεί στην λογική εκείνων που ταυτίζονται με τη λογική του Σόιμπλε και του οποιουδήποτε άλλου μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο που θέλουν να δουν την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός Ευρωζώνης, μια Ελλάδα διαλυμένη και σε πλήρη κατάρρευση.

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι πολλά από τα μέτρα που θα ψηφιστούν απόψε είναι δύσκολα, ενώ για κάποια άλλα είπε ότι είναι απαραίτητα για τον εξορθολογισμό του ελληνικού κράτους που πρέπει επιτέλους να γίνει.

 

.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here