Σύζυγος Εμπουκά: Τον χτύπησαν στο Τμήμα της Ομόνοιας και πέθανε

 

Η σύζυγος του Εμπουκά, μετανάστη από τη Νιγηρία και πατέρα δύο παιδιών,  που άφησε την τελευταία του πνοή στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,  καταγγέλλει ότι τον χτύπησαν και πέθανε.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Αντέννα τόνισε τα εξής: «Γιατί το έκαναν αυτό; Η μεγάλη μας κόρη καταλαβαίνει και ρωτάει που είναι ο μπαμπάς της. Θεωρώ ότι τον χτύπησαν, ο άνδρας μου δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας. Για μένα είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι πέθανε έτσι. Το πιστοποιητικό θανάτου κάνει λόγο για πνευμονικό οίδημα. Μα έφυγε μια χαρά από το σπίτι. Τον είχαν ξανασυλλάβει και είχα δει τότε κάτι σημάδια πάνω του. Μου είχε πει τότε ότι τον είχαν χτυπήσει στο τμήμα». «Το πιστοποιητικό θανάτου του του, έγραφε ότι πέθανε από πνευμονικό οίδημα. Ο Εμπούκα δεν είχε πρόβλημα υγείας»

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Σπυρόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι «πήρα στο ΑΤ Ομόνοιας και μου είπαν ότι δεν έχουν κρατούμενο με αυτό το όνομα. Δεν μου είπαν ότι δύο μέρες πριν είχε πεθάνει άνθρωπος με αυτό το όνομα στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα. κάτι το οποίο προκαλεί εντύπωση».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here