Σύζυγος δημοσιογράφου, συμβούλου του Κ.Μητσοτάκη η συντάκτρια της επιστολής προς τον Τσίπρα για το Μάτι

Eμμέσως πλην σαφώς ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του, που υπογράφει ως Αννιτα Π., ανέβασε την ανάρτηση με  την σκληρή κριτική προς τον Αλέξη Τσίπρα για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Η σύζυγος του δημοσιογράφου .γνώριζε την οικογένεια Φύτρου τρία μέλη της οποίας, ο 53χρονος μπαμπάς σύζυγος Γρηγόρης, ο 11χρονος γιος Ανδρέας και 13χρονη κόρη Εβίτα, έχασαν την ζωή τους στις φλόγες.

Το κείμενο που διακίνηθηκε από τον ίδιο τον Παπαπαναγιώτου έχει τίτλο «Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου», και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «από σήμερα, είσαι προσωπικός μου εχθρός».

Με αφορμή  ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου απάντησε:

«Κύριε Πολάκη, οι γυναίκες του “Ρήγα” έλεγαν: “Δεν είμαι του πατρός μου, δεν είμαι του αντρός μου, είμαι ο εαυτός μου”. Προφανώς το αγνοείτε. Αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε το περιεχόμενο του κειμένου αυτοτελώς κ δίχως σεξισμό και γι αυτό καταφεύγετε σε φτηνό αντιπερισπασμό».

Ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει: «ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ;;; Κύριε Παπαναγιώτου ισχύει ότι η «συγγενής θυμάτων της τραγωδίας » που έγραψε οργισμένη και εμετική επιστολή εναντίον του Πρωθυπουργου ειναι Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ;;;;;;;;;; Αν ισχύει, ο κύριος Μητσοτακης του οποίου είστε σύμβουλος, το ξέρει;;;Η ειναι πρωτοβουλία σας;;;».

Μετά την αναπαραγωγή της επίμαχης επιστολής της συζύγου Παπαπαναγιώτου από πολλά ΜΜΕ, η τραγική μητέρα, Βαρβάρα Βουκάκη, προχώρησε σε μια γραπτή δήλωση, με την οποία, ουσιαστικά απαντά:

«Όλες αυτές τις μέρες  μας έχει συγκινήσει το πραγματικό ενδιαφέρον συγγενών, φίλων αλλά και απλού κόσμου για το οικογενειακό μας δράμα και τον άδικο χαμό των αγαπημένων μας, Γρηγόρη, Εβίτας και Ανδρέα. Από την πρώτη στιγμή, όλοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με ότι και όπως μπορούσαν και όλοι με αγκάλιασαν με πραγματική αγάπη ζητώντας μου  να κάνουν ότι θα μπορούσαν για να βοηθήσουν.

Σήμερα, λίγες μέρες μετά, θα ήθελα με τη σειρά μου να ζητήσω και εγώ κάτι. Μια παράκληση σε όλους εσάς τον απλό κόσμο, τους φίλους αλλά και τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα. Θα σας παρακαλέσω να μην αναδημοσιεύετε απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εμένα και μιλούν εξ ονόματός μου ή της οικογένειάς μου. Θα ήθελα όπως όλοι σεβαστήκατε την παράκλησή μας για μη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών ή την τελετή της ταφής των αγαπημένων μας, το ίδιο να κάνετε και στη συνέχεια με οτιδήποτε σχετικό στο οποίο θα θέλατε να αναφερθείτε αναφορικά με τον χαμό της οικογένειάς μου.

Θα ήθελα να σεβαστείτε αυτή μου την παράκληση και να αποσύρετε πιθανά κείμενα ή αναρτήσεις που μας αφορούν άμεσα ή έμμεσα και δεν έχουν αναρτηθεί με την έγκρισή μου. Για μένα αυτή η σιωπή σας θα είναι αρωγός και ένδειξη συμπαράστασης στο προσωπικό μου δράμα. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Βαρβάρα Βουκάκη».

Η επιστολή της Αννίτα Π. απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό, έχει τίτλο «Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου», και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «από σήμερα, είσαι προσωπικός μου εχθρός».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here