Συζητούν συνεργασία ΛΑΕ και Χριστιανική Δημοκρατία

Πρόταση πολιτικής και εκλογικής συνεργασίας για το ευρωπαϊκό και το εθνικό κοινοβούλιο στα πλαίσια του ψηφοδελτίου «ΛΑΕ-Μέτωπο Ανατροπής», μετέφερε στη Χριστιανική Δημοκρατία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας, αποτελούμενη από το γραμματέα του Π.Σ της Παναγιώτη Λαφαζάνη και τα μέλη της Π.Γ της Δημήτρη Στρατούλη και Διονύση Φλαμιάτο, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Χριστιανικής Δημοκρατίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρό της Γιάννη Ζερβό, τον επίτιμο πρόεδρό της Μανώλη Μηλιαράκη και τα μέλη της Π.Γ της Ηρακλή Κανακάκη και Θανάση Κουρταλίδη, στα γραφεία της δεύτερης

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΛΑΕ., οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν σε γόνιμο, εποικοδομητικό και συναγωνιστικό κλίμα τις πολιτικές εξελίξεις, τις αρνητικές συνέπειες για το λαό και τη χώρα λόγω της συνέχισης του μνημονιακού καθεστώτος και συμφώνησαν στην ανάγκη δημοκρατικής ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο γραμματέας της ΛΑΕ, Π. Λαφαζάνης ανέφερε ότι αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει στη βάση κοινού προγράμματος για την κατάργηση του μνημονιακού καθεστώτος στη χώρα μας, για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής ανεξαρτησίας και για την προώθηση ενός προοδευτικού προγράμματος παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης ενάντια στη λιτότητα και σε ρήξη με την ευρωζώνη και την Ε.Ε.

Η αντιπροσωπεία της Χριστιανικής Δημοκρατίας δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στα συλλογικά της όργανα την πρόταση της ΛΑΕ. για συνεργασία και ότι πολύ σύντομα θα δώσει απάντηση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here