ΣΥΡΙΖΑ: Βιομηχανία απευθείας αναθέσεων η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής

Επίθεση στην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, την οποία εγκαλεί ότι μετέτρεψε την γραμματεία σε βιομηχανία απευθείας αναθέσεων, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει σε ανακοινωση του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Στ. Καλπάκης:

Η κ. Σοφία Νικολάου συνεχίζει ακάθεκτη. Μετά την ανάθεση προμήθειας μασκών στις φυλακές σε εταιρεία με αναρτήσεις αυτοκινήτων (!) και την ανάθεση προμήθειας μασκών και αντισηπτικών σε μπακάλικο (!), η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε σε νέα εξίσου προκλητική απευθείας ανάθεση, αυτή τη φορά γαντιών νιτριλίου για όλα τα καταστήματα κράτησης της χώρας, με προφανή υπερκοστολόγηση.

Ενώ στις 18 Νοεμβρίου η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τα ίδια ακριβώς γάντια, προχώρησε σε απευθείας ανάθεση με 8,85 ευρώ το κουτί, στις  3 Δεκεμβρίου, μόλις 15 ημέρες μετά, η κυρία Νικολάου προχώρησε σε προμήθεια έναντι 17,50 ευρώ το κουτί, δηλαδή στη διπλάσια τιμή.

Τα επιχειρήματα της κ. Νικολάου, για να δικαιολογήσει την προκλητική υπερκοστολόγηση σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, είναι κραυγαλέα ψέματα που αποδεικνύονται από τα ίδια τα έγγραφα των αναθέσεων και την εκθέτουν ακόμα περισσότερο.

Για να στηρίξουν το ΕΣΥ και την κοινωνία που στενάζουν υπό το βάρος της πανδημίας, δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Για τις απευθείας αναθέσεις της κυρίας Νικολάου υπάρχουν ολόκληρα στρέμματα.

Αυτή ήταν και παραμένει η Ν.Δ.: νεοφιλελεύθερη απέναντι στους πολλούς, κρατικοδίαιτη για τα συμφέροντα των λίγων και εκλεκτών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here