ΣΥΡΙΖΑ: Το θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη αγγίζει τα όρια της αθλιότητας-Ισχυρίστηκε ότι οι εικόνες αστυνομικής βίας και διαπόπευσης διαδηλωτών είναι οφθαλμαπάτη και fake news!

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, που με καθυστέρηση δύο ημερών, όχι μόνο κάλυψε πλήρως την αστυνομική αγριότητα στο κέντρο τη Αθήνας αλλά ισχυρίστηκε ότι οι εικόνες ντροπής και διαπόμπευσης πολιτών δεν υπάρχουν, εξαπέλυσε μα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και όλα αυτά τη στιγμή που η ιδια η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ είχε παραπέμψει τις σχετικές καταγγελίες και τα βίντεο στην ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί. Ο κ. Χρυσοχοίδης δηλαδή, ακύρωσε πλήρως την ενέργεια αυτή, βγάζοντας εκ των προτέρων λάδι όλους τους αστυνομικούς των ΜΑΤ. Ετσι όμως η κυβέρνηση,  όχι μόνο αποδέχεται την παράνομη συμπεριφορά τους αλλά και την νομιμοποιεί, με ότι αυτό συνεπάγεται για το κράτος δικαίου.

Η ανακοίνωη του ΣΥΡΙΖΑ:

Δύο ολόκληρες μέρες μετά την ακραία καταστολή στην πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο και περισσότερες από 24 ώρες μετά από την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε, όχι μόνο για να καλύψει αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας. Τόλμησε όμως και κάτι ακόμη: Ισχυρίστηκε πως οι εικόνες διαπόμπευσης των διαδηλωτών και χρήσης ακραίας βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις είναι… οφθαλμαπάτη και συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ!

Το θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη αγγίζει τα όρια της αθλιότητας. Ωστόσο, δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Φαίνεται πως, προκειμένου να υπηρετήσει το δόγμα «Νόμος και Τάξη» του κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός Προ.Πο. είναι διατεθειμένος να ισχυριστεί ακόμα κι ότι οι γάιδαροι πετάνε. Τα θέματα, όμως, που αφορούν τον πυρήνα του κράτους δικαίου είναι πολύ σοβαρά. Αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να τα διαχειριστεί  διασπείροντας fake news και προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά γελασμένη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here