ΣΥΡΙΖΑ: Το να μιλά η ΝΔ που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, για διαπλοκή πάει πολύ

Σε πολιτική κόντρα με πλαίσιο την διαπλοκή, εξελίσσεται η υποψηφιότητα του Π. Κόκκαλη για την Ευρωβουλη΄, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΘΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής, καθώς το όνομα Κόκκαλης γέννησε τον όρο διαπλοκή. «Το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ. Γελάει ο κόσμος…», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει τις επίσημες ανακοινώσεις του κ. Μαρινάκη να τις βγάζει κάποια από τις εφημερίδες του.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι τις βγάζει και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Τσάμπα τους πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα άλλωστε;

Ως προς την ουσία, το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ. Γελάει ο κόσμος…

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Κόντρα Τσάνελ, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή  την ανακοίνωση του ονόματος του Π. Κόκκαλη ως υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή. Γι αυτό που ο κόσμος το’ χε τούμπανο και ο κ. Τσίπρας κρυφό καμάρι. Το να τιμήσει ο κ. Τσιπρας το όνομα Κόκκαλης, το οποίο γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει η Πειραιώς και τονίζει: «Η υποκρισία και ο κυνισμός τους προκαλούν πλέον μόνον τον χλευασμό κι αυτό θα φανεί σύντομα. Στις κάλπες της 26ης Μαΐου».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here