ΣΥΡΙΖΑ: Συνδέεται η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη με μια διεθνώς καταζητούμενη επιχειρηματία;

Να δώσει εξηγήσεις ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης, για το αν αληθεύει δημοσίευμα που φέρει την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφκσι, να δέχεται χρηματοδότηση 800.000 ευρώ από offshore εταιρεία και να συνδέεται επιχειρηματικά με γυναίκα, ελληνίδα επιχειρηματία που καταζητείται διεθνώς, τον καλεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, η   offshore εταιρεία με την επωνυμία VELVET SUCCESS  S.A και έδρα τον Παναμά,  χρηματοδότησε την εταιρεία Zeus+Dione της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι με το ποσόν των 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα  η εν λόγω offshore  δεν παρουσιάζει καμιά άλλη δραστηριότητα, πέρα από τη χρηματοδότηση της εταιρείας της κυρίας Μητσοτάκη, την εποχή μάλιστα  που φέρεται να έχει ζημιές.

Πέρα από την μυστηριώδη offshore, στο ίδιο δημοσίευμα η εφημερίδα υποστηρίζει ότι με την εταιρεία Zeus+Dione συνδέεται επιχειρηματικά και η κ. Γεωργία Ευσεβίου, η οποία καταζητείται με διεθνές ελβετικό ένταλμα, ενώ ελέγχεται και από τις ελληνικές αρχές για απάτες, διακίνηση μαύρου χρήματος και  υπεξαίρεση 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν αληθεύουν όλα τα παραπάνω, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει άμεσα απαντήσεις: ποιος είναι ο μυστηριώδης ιδιοκτήτης της offshore VELVET SUCCESS; Είναι δυνατόν μια τόσο επιτυχημένη επιχειρηματίας, όπως η κ. Γκραμπόφσκι, να συνεταιρίζεται εν αγνοία της, με μια διεθνώς καταζητούμενη;

Ερωτήματα τα οποία προστίθενται στα προηγούμενα, τα οποία ο κ. Μητσοτάκης ακόμα να τα απαντήσει…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here