ΣΥΡΙΖΑ: Συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο Σύνταγμα την Παρασκευή-Ομιλία Τσίπρα

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα ολοκληρωθεί η εκστρατεία υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τους πολίτες να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ., στην Πλατεία Συντάγματος.

«Στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ο ελληνικός λαός καλείται να πάρει στα χέρια του το μέλλον του τόπου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στα τελεσίγραφα των δανειστών και τους εγχώριους υποστηρικτές της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων.

Το “ΌΧΙ” θα ενισχύσει τη θέση της Ελλάδας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, βάζοντας το θεμέλιο για τη σύναψη μιας συμφωνίας που θα ανοίγει μια νέα προοπτική για τη χώρα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα του χρέους και θέτοντας τους όρους για την επιστροφή στην ανάπτυξη. Οι δανειστές θέλουν να καταργήσουν τη Δημοκρατία. Επιδιώκουν να μας στερήσουν το δικαίωμα να μιλάμε και να αποφασίζουμε. Ήρθε η ώρα να τους ανατρέψουμε τα σχέδια.

Το «ΟΧΙ» την Κυριακή θα είναι η αδιαπραγμάτευτη νίκη του ελληνικού λαού. Το “ΌΧΙ” είναι η μόνη θετική απάντηση για την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της δημοκρατία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here