ΣΥΡΙΖΑ: Στο στρατόπεδο της ακροδεξιάς, της πατριδοκαπηλείας και του εθνολαϊκισμού η ΝΔ

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι 33 ευρωβουλευτές μεταξύ των οποίων και 3 του ΕυρωπαΙκού Λαίκού Κόμματος, ζητούν να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους κ. τσίπρα και Ζάεφ για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο ΣΥΡΙΖΑ κατατάσσει τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, στο στρατόπεδο της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς, της πατριδοκαπηλείας και του εθνολαϊκισμού που πρέπει να ηττηθεί.

Αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

33 ευρωβουλευτές από όλο το δημοκρατικό φάσμα , μεταξύ των οποίων και τρεις από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, προτείνουν τον Έλληνα Πρωθυπουργό για το Νόμπελ Ειρήνης με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ., που συνεχίζουν να τον κατηγορούν για «επιζήμια συμφωνία» και «συναλλαγή», άραγε πού τοποθετούνται μέσα  στο ευρωπαϊκό πολιτικό στερέωμα;

Σε αυτές τις ευρωεκλογές, πρώτιστο καθήκον κάθε προοδευτικού και δημοκράτη Ευρωπαίου πολίτη είναι να νικηθεί η Ακροδεξιά. Άρα, και η πατριδοκαπηλία και ο εθνολαϊκισμός και η εθνικιστική ρητορική που την τρέφουν.

Και η Ν,Δ, δυστυχώς, με τη στάση της στο Μακεδονικό επέλεξε σαφώς να πάρει θέση σε αυτό το στρατόπεδο, που πρέπει να ηττηθεί προς όφελος της Ευρώπης και των αξιών της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here