ΣΥΡΙΖΑ: Στη ΝΔ άρχισε το «blame game»-Αν ο Μητσοτάκης δεν βρίσκει την τρίτη επιστολή, να του τη στείλουμε με μέιλ

Στη διαπίστωση ότι στη ΝΔ άρχισε ήδη το «παιχνίδι» της μετακύλισης των ευθυνών για την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα προχώρησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, καλώντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να θυμηθεί το ανέκδοτο με τις τρεις επιστολές που του είχε διηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο Α. Νικολαΐδης δήλωσε ότι «στη ΝΔ έχει πια ξεκινήσει η μετακύλιση ευθυνών. Την ίδια στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης «ανοίγει τη δεύτερη επιστολή», ρίχνοντας τις ευθύνες σε πρόσωπα της κυβέρνησης ώστε να μην τις χρεωθεί ο ίδιος, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας διαχωρίζουν την θέση τους από την τραγική διαχείριση της πανδημίας.

Σε σημερινή παρέμβαση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ακούστηκε πρώτη φορά από χείλη στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, ότι ένας από τους λόγους που η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται επιδημιολογικά εκτός ελέγχου, είναι το γεγονός ότι άνοιξαν τα σύνορα για εργάτες γης χωρίς να γίνουν επαρκή τεστ.

Το λάθος της καλοκαιρινής εισόδου σε τουρίστες δίχως τεστ, δεν έγινε μάθημα και δυστυχώς επαναλήφθηκε και την αγροτική περίοδο, με τα γνωστά πλέον θλιβερά αποτελέσματα. Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να αρχίσει να σκέφτεται να ανοίξει και την τρίτη επιστολή που βρήκε στο γραφείο του. Αν δεν τη βρίσκει, μπορούμε να του τη στείλουμε εμείς μέσω email, τώρα που βρήκε το ρούτερ».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here