ΣΥΡΙΖΑ: Στέλεχος του κ. Μητσοτάκη καλεί πολίτες σε αγορά όπλων και αυτοδικία

Σε σοβαρή καταγγελία που εκθέτει τον αρχηγό της ΝΔ για τις επιλογές στελέχη του, προέβη ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποκάλυψε ότι μεταξύ των πρώτων 15 στελεχών που συμπεριλήφθησαν στο αρχικό μητρώο, είναι και απόστρατος αξιωματικός που επιτίθεται στην αστυνομία και προτρέπει τους πολίτες να αγοράσουν όπλα και να προβούν σε αυτοδικία!

Οι απόψεις που προτρέπουν στην αυτοδικία καταλύουν κάθε έννοια κράτους δικαίου και υπονομεύουν σοβαρότατα τη δημοκρατία, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει επενδύσει πολλά στο “μητρώο στελεχών”, προκειμένου να ανανεώσει το κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένως. Προς τούτο, είχε μάλιστα δώσει στη δημοσιότητα τον Μάρτιο του 2017 τα πρώτα 15 στελέχη που είχε εγκρίνει για το συγκεκριμένο μητρώο, με σκοπό να προωθήσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκεται και ο απόστρατος αξιωματικός, Αθανάσιος Κοσμόπουλος, ο οποίος προ ολίγων ημερών έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Αστυνομίας και να καλεί τους πολίτες να αγοράσουν όπλα για να προστατευτούν!

Έψαξε πολύ ο Κυρ. Μητσοτάκης για να βρει τέτοια στελέχη; Αυτές άραγε είναι οι συμβουλές που δίνει ο κ. Κοσμόπουλος στον κ. Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του εγκλήματος; Σε κάθε περίπτωση, απαιτούμε από τον επικεφαλής της ΝΔ να αποπέμψει άμεσα τον κ. Κοσμόπουλο από το κόμμα του. Οι απόψεις που προτρέπουν στην αυτοδικία καταλύουν κάθε έννοια κράτους δικαίου και υπονομεύουν σοβαρότατα τη δημοκρατία.

Δείτε συνημμένη την επίμαχη ανάρτηση του κ. Κοσμόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here