ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να διαφημίσει τον εαυτό του ως σωτήρα

Τη σπουδή του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαχειριστεί και πάλι επικοινωνιακά και όχι επί της ουσίας τις καταστροφές από τις πυρκαγιές που μαίνονται για περισσότερο από μια εβδομάδα στη χώρα, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τονίζει ότι ο πρωθυπουργός έσπευσε να διαφημίσει, επί των καμένων, τη δημιουργία επιτροπής για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας και τον επικεφαλής της, και δια μέσου αυτών τον ίδιο του τον εαυτό, «αυτή τη φορά ως σωτήρα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει δε ότι ο Κ. Μητσοτάκης τα έκανε όλα αυτά δίχως διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, ακυρώνοντάς τη.

«Είναι άξιο απορίας πώς ακόμα και σήμερα, με την ευθύνη της καταστροφής να τον βαρύνει, επιμένει να μην κατανοεί ότι πριν απ’ όλα απαιτείται σοβαρότητα και σεβασμός στους συμπολίτες μας που βλέπουν τις ζωές τους να γίνονται στάχτη», σημειώνει ο Ν. Ηλιόπουλος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να διαφημίσει τη δημιουργία επιτροπής για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας.

Έσπευσε να διαφημίσει και τον επικεφαλής της που ο ίδιος μόνος του διόρισε με κριτήρια επικοινωνιακά και μικροπολιτικά, δίχως διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της. Ακυρώνοντας την τοπική κοινωνία και τη φωνή της.

Έσπευσε με λίγα λόγια να διαφημίσει επί των καμένων, και ενώ οι πυρκαγιές ακόμα καταστρέφουν δάση και ζωές, τον εαυτό του.

Αυτή τη φορά ως σωτήρα.

Μετά από όλα αυτά, θυμήθηκε και τη συναίνεση. Στις δικές του επιλογές.

Είναι άξιο απορίας πώς ακόμα και σήμερα, με την ευθύνη της καταστροφής να τον βαρύνει, επιμένει να μην κατανοεί ότι πριν απ’ όλα απαιτείται σοβαρότητα και σεβασμός στους συμπολίτες μας που βλέπουν τις ζωές τους να γίνονται στάχτη.

Ότι ο πολιτικός διάλογος δεν είναι εργαλείο καλλωπισμού της εικόνας του, αλλά μέσο στήριξης των θυμάτων της φωτιάς και επούλωσης των πληγών της χώρας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here