ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Επαναλαμβάνουμε την πρόσκληση για ντιμπέιτ

Tην  πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, εν όψει των ευρωεκλογών επαναφέρει με επιστολή προς την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Ακολουθεί η επιστολή:

Οι Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών για το μέλλον της Ε.Ε. αλλά και για τον ρόλο της χώρας μας στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για την πρώτη εκλογική διαδικασία μετά από τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά και για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται εκτός προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής μετά την επιτυχή έξοδο της χώρας μας από το μνημονιακό καθεστώς, τον Αύγουστο του 2018.

Θεωρούμε, επομένως, ότι είναι μέγιστης πολιτικής σημασίας η εφ’ όλης της ύλης και αναλυτική συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων και πολιτικών θέσεων, που θα συμβάλλει στην σφαιρική  ενημέρωση των πολιτών για όλα τα μεγάλα ζητήματα και διλήμματα της περιόδου.

Κατόπιν όλων αυτών, επαναλαμβάνουμε την πρόσκλησή μας για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της ΝΔ, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, εν όψει των Ευρωεκλογών και σας καλούμε να την αποδεχτείτε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here