Πολ. Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικές και απαράδεκτες οι απαιτήσεις των δανειστών

 

Με μια σκληρή ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι οι απαιτήσεις των δανειστών είναι προκλητικές και δεν γίνονται αποδεκτές.», ενώ κάνοντας μνεία στη λαική κυριαρχία, αφήνει ανοικτό και το θέμα των εκλογών.

«Η επιμονή τους να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της κυβέρνησης Σαμαρά θα πέσει στο κενό. Προσκρούει στην κοινή λογική, αλλά και στην εντολή του ελληνικού λαού για υπέρβαση της λιτότητας και επαναφορά της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας. Σύμμαχός μας είναι ο ελληνικός λαός, σε αυτόν απολογούμαστε και από αυτόν αντλούμε δύναμη και έμπνευση για τις μάχες που έρχονται»,  καταλήγει η ανακοίνωση.

Με το τρόπο αυτό, επιχειρείται να σταλεί ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις που κάποιοι εντός κι εκτός Ελλάδας φιλοδοξούν να δρομολογήσουν, με αφορμή την επίτευξη ή όχι συμφωνίας με τους δανειστές.

Είναι καθαρό ότι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, προτάσσει ευθέως την λαϊκή δύναμη και βούληση απέναντι σε κάθε απόπειρα επαναφοράς του παλαιού μνημονιακού καθεστώτος, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής τη λαϊκή ετυμηγορία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here