ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυρανάκης δεν καταδίκασε δηλώσεις Καμπόσου, δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία»

Βολές για την στάση του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ Κ. Κυρανάκη, ο οποίος δεν καταδίκασε τις δηλώσεις του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου που επιδοκίμασε την τραμπούκικη επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε μα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης τον εγκαλεί για την δήλωση του ότι η ΝΔ δεν δέχεται τον όρο Μακεδονία, σε αντίθεση με όσα είπε ο αρχηγός του στη σύνοδο του ΕΛΚ στη Σόφια.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ:

Στη σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, » Απευθείας”, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Κυρανάκης απέφυγε επίμονα να καταδικάσει τις κατάπτυστες δηλώσεις του δήμαρχου Άργους και στελέχους της Ν.Δ. Δ. Καμπόσου για τη φασιστική επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Ο κ. Κυρανάκης ισχυρίστηκε, μία μέρα μετά, πως δεν έχει δει την επίμαχη δήλωση!

Επιπλέον, σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται για την επίλυση του θέματος της ονομασίας της πΓΔΜ, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία δεν αποδέχεται την χρήση του όρου “Μακεδονία” για την ονομασία της γείτονος χώρας.

Τελικά ποιά είναι η θέση της Ν.Δ. σε ό,τι αφορά την ονομασία της πΓΔΜ; Η θέση που εξέφρασε ο Κυρ. Μητσοτάκης στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που διεξήχθη στη Σόφια την περασμένη εβδομάδα ή η θέση που εξέφρασε ο Κ. Κυρανάκης; Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες χωρίς να αποφύγει το βούλιαγμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here