ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αδ. Γεωργιάδης λέει ότι μοίρσασν μάσκες στα σχολεία για να γλιτώσουν από τη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-Είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για το φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και την κυνική ομολογία Γεωργιάδη ότι αποφάσισαν να τις μοιράσουν για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά», τονίζει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα, λιγότερους εκπαιδευτικούς και χωρίς τεστ, με αποτέλεσμα ήδη σχολεία να κλείνουν λόγω κρουσμάτων».

Χθες το βράδυ όμως μάθαμε από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και υπουργό κ. Γεωργιάδη που προσπάθησε να δικαιολογήσει το φιάσκο με τις μάσκες, ότι αποφάσισαν να τις μοιράσουν όχι γιατί πιστεύουν ότι είναι ευθύνη της πολιτείας για τους μαθητές και τη δημόσια υγεία αλλά για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here