ΣΥΡΙΖΑ: Να απολογηθεί στους πολίτες ο ανεύθυνος κ. Μητσοτάκης

Στο θέμα της υπαίθριας συναυλίας που έγινε με φορτηγό στην Αθήνα, κατά την οποία η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη πέρασε κι από το Μέγαρο Μαξίμου και συνομίλησε με τον πρωθυπουργό, αναφέρθηκε σήμερα (Δευτέρα) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εστίασε τόσο στις δηλώσεις της τραγουδίστριας -που άδειασε τον πρωθυπουργό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η στάση στο Μαξίμου δεν ήταν εξαρχής προγραμματισμένη-, όσο και στις διευκρινίσεις που επιχείρησε να δώσει σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο τελευταίος, αναφερόμενος στο γεγονός και στην κριτική που έγινε, είπε σήμερα πως η διαδρομή που ακολούθησε η τραγουδίστρια στην Αθήνα είχε ένα μήνυμα το οποίο θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανείς με φαντασία και αυτοπεποίθηση ότι όντως καταφέρνουμε και βγαίνουμε από την κρίση καλύτερα από τους άλλους, ή θα μπορούσε να το ερμηνεύσει με μιζέρια. Ειδικότερα για τη στάση στο Μαξίμου δήλωσε πως «εκεί ήταν μόνο ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του. Ο υπόλοιπος κόσμος που μαζεύτηκε δεν είχε να κάνει με τον πρωθυπουργό και ήταν για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ειδικά για τους φωτορεπόρτερ, είναι άνθρωποι που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την κυβέρνηση».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here