ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα σε Πολάκη και όλα τα στελέχη

Μήνυμα για συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας στέλνει  ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα στελέχη, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Παύλο Πολάκη.

Ο πρώην αναπλ. υπουργός προκάλεσε όχι μόνο επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος με αφορμή πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φιλικό τραπέζι εν μέσω του γενικού lockdown

Στη σκιά των αντιδράσεων και της αμήχανης κάλυψης του από τον Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του στο Star, ακολούθησε σήμερα συνάντηση του Παύλου Πολάκη με τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος και τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Όπως σημείωναν οι εν λόγω πηγές, «ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη συλλογικά επεξεργασμένη και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και δική του θέση ως γιατρού και βουλευτή, ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους, ως μόνη ασπίδα στη διασπορά του κορονοϊού εδώ που μας έφτασε η εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης».

«Η κυβέρνηση άφησε απροετοίμαστο και ανοχύρωτο το ΕΣΥ, άνοιξε τον τουρισμό χωρίς ενιαία υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν αύξησε τα δρομολόγια στα ΜΜΕ και αύξησε τον αριθμό των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, ενώ επέτρεψε να δημιουργηθούν εστίες υπερμετάδοσης σε μεγάλους εργασιακούς χώρους, φυλακές, γηροκομεία», πρόσθεσαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γραμματέας της ΚΕ και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία τόνισαν ότι «τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, τόσο στο μέτωπο του κορονοϊού, όσο και στο μέτωπο της οικονομίας, που γίνονται πλέον ορατά στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, ωθούν την κυβέρνηση σε ένταση των επιθέσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σε μια προσπάθεια να αποσείσει τις εγκληματικές ευθύνες της».

«Για το λόγο αυτό, εν μέσω πανδημίας, και με δεδομένη την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της κυβέρνησης, απαιτείται από το κόμμα και όλα τα στελέχη του αποφασιστικότητα, συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας», κατέληξαν

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here