ΣΥΡΙΖΑ: Εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα από τον δήμαρχο Αργους-στέλεχος της ΝΔ

 

«Το φιλελεύθερο λούστρο με το οποίο επιχειρεί να κρύψει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις ακροδεξιές συνιστώσες του κόμματος του, δεν επαρκεί< επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραγείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενο σε πρόσφατες δηλώσεις στελέχους της ΝΔ κατά του ΕΑΜ και της Αριστεράς.

«Σε πρόσφατη εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου των εκδόσεων «Πελασγός», ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρης Καμπόσος, επιδόθηκε σε ένα αντιαριστερό παραλήρημα, εκτοξεύοντας εμφυλιοπολεμικού τύπου ύβρεις εναντίον του ΕΑΜ και των αγωνιστών της Αριστεράς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Ο ίδιος ο επικεφαλής των εκδόσεων «Πελασγός» άλλωστε, ο οποίος έλαβε κι αυτός τον λόγο στην εκδήλωση, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημοσιεύει διθυραμβικά σχόλια για τον πρωτεργάτη της χούντας Στ. Παττακό, μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Καλούμε τον Κ. Μητσοτάκη να διαχωρίσει τη θέση του εμπράκτως και να αποδοκιμάσει το στέλεχος του κόμματος του’,  καταλήγει η ανακοίνωση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here