ΣΥΡΙΖΑ: Η Novartis ομολόγησε επιρροή αποφάσεων της κυβέρνησης Σαμαρά-Να σταματήσει να αυτογελοιοποιείται ο κ. Μητσοτάκης

 

«Η ΝΔ μέσω «πηγών της» για άλλη μια φορά επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αντί όμως να ψάχνουν πώς θα μπαλώσουν την ομολογία της Novartis, ας απαντήσουν στο εξής απλό: Όταν στον συμβιβασμό της η Novartis παραδέχεται επί λέξει, βάσει της επίσημης μετάφρασης, πως προέβη σε πρακτικές διαφθοράς «προκειμένου να επηρεαστούν πράξεις και αποφάσεις της εν λόγω κυβέρνησης», πώς είναι δυνατόν η ΝΔ να ισχυρίζεται ότι αυτό αφορά γιατρούς;».

Αυτό τονίζεται σε νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την αοποία απανά σε πηγές τη ΝΔ που παά την επίσημη μετάφραση του ΥΠΕΞ, επιμένουν να μιλούν για σκευωρία!!!

Και συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Εκτός εάν, για να καλύψει το σκάνδαλο, ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στο σημείο να ισχυριστεί πως οι γιατροί και όχι οι υπουργοί και τα μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά με τις αποφάσεις τους καθόριζαν τις τιμές των φαρμάκων της Novartis.

Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να αυτογελοιοποιείται και να παραδεχτεί, έστω και τώρα, το διεθνών πλέον διαστάσεων σκάνδαλο της κυβέρνησης Σαμαρά».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here