ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στη Κ. Νοτοπούλου: Αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. KOΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την αθλιότητα των σύγχρονων γκεμπελίσκων, που έχουν στοχοποιήσει την νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κ. Νοτοπούλου, αλλά και μέλη της οικογένειας της, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Το γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή του:

Η αθλιότητά τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Καθημερινά βάζουν σε ενέργεια τη νοσηρή τους φαντασία, εφευρίσκοντας συνεχώς τρόπους για να αποδομήσουν την κυβέρνηση και τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα έχουν στοχοποιήσει τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, «αναβαθμίζοντας» πλέον τα κακόβουλα και σεξιστικά σχόλια στα οποία είχαν επιδοθεί τις προηγούμενες μέρες.

Ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, οι σύγχρονοι γκεμπελίσκοι έχουν περάσει στο στάδιο της δολοφονίας χαρακτήρων, εμπλέκοντας στο ελεεινό τους αφήγημα ακόμη και μέλη της οικογένειας της υφυπουργού καθώς και στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στον πολιτικό στίβο αντιπαρατίθενται δύο διαφορετικές λογικές, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικά αξιακά συστήματα. Φυσικά δεν περιμένουμε από τη ΝΔ να πάρει αποστάσεις από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα. Εάν το κάνει θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό της συντρόφισσας Κατερίνας Νοτοπούλου και όλων όσοι βάλλονται από τα άθλια και ψευδή δημοσιεύματα. Τίποτε δεν πρόκειται να μας πτοήσει, προχωρούμε ενωμένοι και όλοι, όλες μαζί θα κερδίσουμε τον πόλεμο.

«Όσο για την απέχθεια τους για τις καθαρίστριες θα πρέπει να ξέρουν ότι εμείς με αυτές είμαστε»

Αναφορά στο θέμα έκανε και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφορικά με ψεύτικες αναρτήσεις για το πρόσωπό του «Γέμισε το φβ με fake news που με αφορούν. Δεν πρόκειται όμως για απλά fake news. Πρόκειται για Γκεμπελίστικες ΑΛΗΤΕΙΕΣ.
Νομίζουν ότι θα κάμψουν το ηθικό μας. Νομίζουν ότι θα κλονίσουν την αγάπη των νέων μας συντρόφων και συντροφισσών για το δίκιο και την δημοκρατία. Νομίσουν ότι θα τους αφήσουμε βορά στην αδηφαγία των φασιστικών όρνεων.
Ας το χωνέψουν καλα. Όλοι μας παλαιότεροι/ες και νεότεροι/ες, έχουμε συνείδηση ότι ο δρόμος μας είναι μακρύς, αλλά και οι νίκες μας θα είναισυνεχείς και αλλεπάλληλες.
Όσο για την απέχθεια τους για τις καθαριστριες θα πρέπει να ξέρουν ότι εμείς με αυτές είμαστε. Δεν τις συμπαθούμε γενικά και αφηρημένα
Τις αγαπάμε γιατί είναι οι μανάδες μας, οι αδελφές μας, οι θείες μας, οι φίλες μας της διπλανής πόρτας.
Γιατί είναι η δική μας κοινωνία»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here