ΣΥΡΙΖΑ για τα σκίτσα σε βάρος του Αλ. Τσίπρα στο επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης: Εχει και η χυδαιότητα τα όρια της

Εχει και η χυδαιότητα τα όριά της, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση σκίτσων κατά του Αλ. Τσίπρα στο επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Για το γεγονός αυτό το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε:

«Δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα. Κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορονοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη.

Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της».

Υπενθυμίζεται πως μετά τον σάλο που προκλήθηκε «εξαφάνισαν» τα σκίτσα αυτά από το «covid19.gov.gr», τα οποία «δέσποζαν» δίπλα στις πληροφορίες για την πανδημία, δίπλα στις νομοθετικές πράξεις. Σκίτσα που στρέφονταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα μέχρι και σκίτσο του Χατζόπουλου άκρως επικριτικό προς τον Παυλόπουλο!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here