ΣΥΡΙΖΑ για Εύβοια: Μνημείο προκλητικότητας οι δηλώσεις Χαρδαλιά-Ικανό μόνο για φιέστες το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη

«Τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Εύβοια με τους νεκρούς από τις πλημμύρες συγκλονίζουν όλη την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις πλημμύρες που έπληξαν το νησί και τον χαμό τόσων ανθρώπων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αποδίδει ευθύνες στη κυβέρνηση Μητσοτάκη και επιτίθεται προσωπικά στο κ. Χαρδαλιά χαρακτηρίζοντας προκλητικές τις δηλώσεις του.

Τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Είναι πλέον ολοφάνερο πως η μοναδική ικανότητα που διαθέτει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι οι επικοινωνιακές φιέστες και τίποτε παραπάνω. Οι δε δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού, Ν. Χαρδαλιά, αποτελούν μνημείο προκλητικότητας, καθώς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η γραμμή 112 δεν λειτούργησε για να μην υπάρξουν θύματα! Και την ίδια στιγμή, παραδέχτηκε ότι ενώ γνώριζαν για τις καιρικές συνθήκες, δεν έκαναν τίποτα προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα.

Η κομματικοποίηση και πλήρης διάλυση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από την κυβέρνηση της ΝΔ έχει τραγικά αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή, αναδεικνύονται οι διαχρονικές ευθύνες της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην υλοποίηση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές και τα στελέχη του βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here