ΣΥΡΙΖΑ: Δεν το είπαν, το έκαναν-Αχτσιόγλου: Ομολογία εξαπάτησης των νέων οικογενειών από τον κ. Βρούτση

Με ανάρτηση του στα social media ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην κατάργηση της μείωσης κατά 50% των ασφαλιστικών εισφορών σε μητέρες για ένα δωδεκάμηνο μετά τον τοκετό. «Δεν το είπαν, αλλά το έκαναν» σημειώνει

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ:

Δεν το είπαν, αλλά το έκαναν: Κατάργηση της μείωσης κατά 50% των ασφαλιστικών εισφορών που δικαιούνται οι μητέρες ασφαλισμένες για ένα δωδεκάμηνο μετά τον τοκετό ή μετά τη λήξη της επιδότησης λόγω λοχείας.

Αχτσιόγλου: “Ομολογία εξαπάτησης των νέων οικογενειών από τον κ. Βρούτση”

Ο κ. Βρούτσης πρώτα κατήργησε κρυφά και σαν τον κλέφτη -όπως συνηθίζει- τις μειωμένες εισφορές που δικαιούνταν οι εργαζόμενες μητέρες για ένα δωδεκάμηνο μετά τον τοκετό.

Όταν αποκαλύψαμε την απαράδεκτη αυτή ενέργεια, η οποία έγινε παράλληλα με την ψήφιση του επιδόματος γέννησης και ουσιαστικά το αφαιρούσε πριν καν το χορηγήσει, πέταξε την ευθύνη μέσω «κύκλων» του στον κ. Μηταράκη.

Πλέον, με καθυστέρηση μίας ημέρας ομολόγησε την αθλιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε βάρος των νέων οικογενειών, τον εμπαιγμό και την επιχείρηση εξαπάτησής τους.

Η απόφαση του κ. Βρούτση που μειώνει το εισόδημα των οικογενειών που αποκτούν παιδιά θα συνέχιζε να ισχύει αν δεν την αποκαλύπταμε.

Η σημερινή του δήλωση και οι υπεκφυγές που επικαλείται επιβεβαιώνουν τις ντροπιαστικές και απαράδεκτες πρακτικές της κυβέρνησης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here