ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μ. Μπόλαρη

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)

 

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μ. Μπόλαρη» αποσαφηνίζει το Γραφείο Τύπου του κόμματος σε ανακοίνωσή του με αφορμή «αιτιάσεις που υπήρξαν για τον  υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης».

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη, το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ είχε διατυπώσει έντονες διαφωνίες για την τοποθέτηση του Μ. Μπόλαρη στη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς όπως σημείωνε «ήταν υφυπουργός Υγείας το 2012, με υπουργό υγείας τον Α. Λοβέρδο, όταν εξελίχθηκε η φρικτή υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών – υπόθεση, βέβαια, που τότε καταγγέλλαμε με οργή».

Νωρίτερα την Πέμπτη ο κ. Μπόλαρης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή εξέφρασε την έκπληξή του για την ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το 2012 δεν είχε ευθύνη ως υφυπουργός Υγείας για την υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών. Αποσαφήνισε δε ότι καμία πρόθεση δεν έχει να παραιτηθεί.

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι, γιατί δεν έχω καμία εμπλοκή. Με αυτά τα θέματα έχει ασχοληθεί η δικαιοσύνη κ.λπ.. Καμία εμπλοκή πουθενά… Δεν θα κάνω απολύτως τίποτα». Και συμπλήρωσε για το θέμα των οροθετικών:

«Ούτε αρμοδιότητες είχα, ούτε καμία εμπλοκή στο θέμα και απορώ με πόση προχειρότητα μπορεί να χειριστεί κανείς ένα ζήτημα, το οποίο αφορά πραγματικά δικαιώματα και αυτών που είχαν εμπλακεί, αλλά και αυτών που καταγγέλλονται σήμερα με ανακρίβεια και αναλήθειες στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης», σημείωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here