ΣΥΡΙΖΑ: Ανεύθυνες κι επικίνδυνες οι μπαγιάτικες αθλιότητες Κικίλια

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ)

«Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Κικίλια είναι ανεύθυνες και επικίνδυνες. Οι μπαγιάτικες αθλιότητες περί δήθεν σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες δεν χρήζουν σοβαρής απάντησης», απαντά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως αυτό της τρομοκρατίας δεν ενδείκνυται για μικροπολιτικά παιχνίδια και πολιτική σπέκουλα. Η κυβέρνηση σέβεται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών και εγγυάται την ασφάλειά τους», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι θέσεις Κικίλια

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Β. Κικίλιας, μιλώντας στον Σκάι, είπε μεταξύ άλλων, ότι «είναι υπό διερεύνηση και με πολλά ερωτηματικά οι σχέσεις κάποιων προϊστάμενων πολιτικών και μη, από το υπουργείο Δικαιοσύνης, με εγκλείστους στις φυλακές του Κορυδαλλού και πως υπάρχει μεγάλο θέμα για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αυτή αντιμετώπισε το προσφυγικό μεταναστευτικό, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων».

Αναφέρθηκε επίσης στο νόμο Παρασκευόπουλου

«Γι’ αυτό τι είπε ο πρόεδρος της ΝΔ; Το προφανές: ότι δεν μπορεί να υπάρχει Δημοκρατία, και ελευθερία χωρίς ασφάλεια» επισήμανε και κατέληξε: «Να υπενθυμίσω στους ακροατές σας τον πρώτο νόμο τον οποίο έφερε ο κ. Τσίπρας, στο ελληνικό κοινοβούλιο, όταν αυτή η περήφανη κυβέρνηση κέρδισε τις εκλογές. Ήταν ο νόμος Παρασκευόπουλου, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα, με χαριστικές διατάξεις σε τρομοκράτες και ποινικούς, να αποφυλακιστούν και να εκμεταλλευτούν αυτές τις διατάξεις αν θέλετε, προκειμένου να είναι ελεύθεροι, παρότι είχαν καταδικαστεί για πολύ σοβαρά αδικήματα»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here