Συντρίμια αεροπλάνου στη Μαδαγασκάρη. Εξετάζεται εάν ανήκουν στη χαμένη πτήση ΜΗ370

Συντρίμμια αεροσκάφους που βρέθηκαν στο νησί Ρεϊνιόν, κοντά στη Μαδαγασκάρη, στον Ινδικό Ωκεανό, αναζωπυρώνουν τις έρευνες για την χαμένη πτήση των Μαλαισιανών αερογραμμών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ειδικοί ερευνητές εξετάζουν τα συντρίμμια, προκειμένου εξετάσουν εάν πρόκειται για την πτήση MH370.

Γάλλος εμπειρογνώμονας πιστεύει ότι μπορεί να βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους. Ο Ξαβιέ Τίτελμαν, πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που εξειδικεύεται στην ασφάλεια των πτήσεων, δηλώνει ότι επικοινώνησε μαζί το το πρωί της Τετάρτης ένας άνδρας, κάτοικος του νησιού Ρεϊνιόν.

Ο άνδρας, όπως αναφέρει η Telegraph, έστειλε στον Τίτελμαν μια σειρά φωτογραφίες που έδειχναν τα συντρίμμια ενός αεροσκάφους.

Αν και ο Τίτελμαν φαίνεται να πιστεύει πως τα συντρίμμια θα μπορούσαν να ανήκουν στην πτήση ΜΗ370, γάλλος εμπειρογνώμονας σημειώνει στο CNN ότι «είναι πολύ νωρίς να πούμε εάν πρόκειται για την πτήση ΜΗ370.

Το σημείο που βρέθηκαν τα συντρίμμια βρίσκεται πολύ δυτικότερα από το σημείο όπου επικεντρώνονταν οι έρευνες για τη χαμένη πτήση.

To Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών χάθηκε από προσώπου γης στις 8 Μαρτίου του 2014, μεταφέροντας 239 επιβαίνοντες.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, δυτικά της Αυστραλίας και πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη της Αυστραλίας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here