Συνωστισμός σε beach bar του Αλίμου σε πάρτι που «διαφήμιζε» και η κόρη του Χαρδαλιά

Συνωστισμός σε πάρτι που διοργανώθηκε εε γνωστό beach bar του Αλίμου  όπου πάνω από 1.000 άτομα διασκέδασαν και χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού.

Το πάρτι ήταν κάτι παραπάνω από γνωστό ότι θα γίνει αφού νεαρά άτομα είχαν κάνει σχετικές αναρτήσεις – προσκλήσεις. Μεταξύ αυτών και η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά που σύμφωνα με την αναρτησή της δεχόταν και προσωπικά μηνύματα για κρατήσεις.

Παρ’ όλα αυτά δεν υπήρξε καμία παρέμβαση ούτε από την αστυνομία, ούτε από άλλη αρμόδια Κρατική Αρχή, με κάποιους να υπονοούν ότι  υπάρχουν  φιλικές σχέσεις του επιχειρηματία – ιδιοκτήτη του κλαμπ με υπουργούς της κυβέρνησης.

Στο πάρτι πάντως επικράτησε το αδιαχώρητο πράγμα που προκάλεσε αντιδράσεις. Έτσι υπήρξε παρέμβαση του δήμου Αλίμου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Open, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης για το πάρτι που «δεν είχε προηγούμενο», στο μαγαζί μπήκε δίμηνο λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ». Όπως είπε, το κλιμάκιο θα μετέβαινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κλαμπ για να εκτελεστεί η απόφαση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here