Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Τα νέα στοιχεία διαψεύδουν τα παλιά

Να αποδομήσει τα νέα στοιχεία, τις επιστολές που του απηύθυνε η Novartis καθώς κι ένα ιδιόχειρο σημείωμα του προς τον τοτε αντιπρόεδρο της εταιρείας Φρουζή, με τα κινητά τηλέφωνα του κ. Σταϊκούρα, επιχειρεί μέσω συνεργατών του, ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε δήλωσή του, μιλούν για γελοιοποίηση της συμμορίας η οποία νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους.

Ωστόσο δεν διαψεύδουν αυτή καθ εαυτή, την ύπαρξη των επιστολών και του ιδιόχειρου σημειώματος του πρώην πρωθυπουργού. Απλά το υποτιμούν, υποτιμώντας και τη νοημοσύνη μας.

Τα στοιχεία αυτά, τα έστειλε η εισαγγελέας διαφθοράς κ. Ε. Τουλουπάκη, χθες στην Ειδική Επιτροπή της Βουλής που διεξάγει την προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο Novartis και την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων σε αυτό.

Τι αναφέρουν οι συνεργάτες Σαμαρά για τα έγγραφα

«H γελοιοποίηση της συμμορίας συνεχίζεται. Αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο, επικαλούνται «νέα στοιχεία» τα οποία, όμως, διαψεύδουν τα προηγούμενα: Πρώτον, παρουσιάζουν δύο επιστολές της Novartis, όπου παρακαλείται ο κ. Σαμαράς να τους δεχθεί στο Νταβός, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσουν! Αλλά, ο τέως πρωθυπουργός ποτέ δεν πήγε στο Νταβός! Και μάλιστα τον προσκαλούν για δεύτερη φορά το 2014, όταν κατά την ψευδομάρτυρα Κελέση τον έχουν ήδη δήθεν «εξαγοράσει» από το 2013! Αυτοδιαψεύδονται…
«Δεύτερον», τονίζει η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, «παρουσιάζουν ως στοιχείο… «ενοχής», σημείωμά του με τα τηλέφωνα του υπουργού Σταϊκούρα. Που όμως ήταν τελείως αναρμόδιος για τις πληρωμές στις φαρμακευτικές εταιρίες. Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους…».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here