Συνέντευξη Γ. Μπουτάρη σε οίκο ανοχής (βίντεο)

Για την σεξουαλική του ζωή, τον έρωτα και τις γυναίκες, μίλησε ο δήμαρχος Θεσ/νίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος επισκέφτηκε οίκο ανοχής της πόλης κι έδωσε συνέντευξη μέσα σε αυτόν.

Ο δήμαρχος ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής εκπομπής «Ο,τι Thess» και μαζί με τον Θεολόγο Ηλιού, επισκέφτηκαν την περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι οίκοι ανοχής! Ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης, ήταν αυτός που «καθάρισε» την περιοχή της Αισώπου από τους οίκους ανοχής και τους μετέφερε στις οδούς Γεωργίου Ανδρέου και Νικηφόρου Ουρανού, δίνοντας στις εκδιδόμενες την απαιτούμενη άδεια.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μαζί με την κάμερα του «Ο,τι Thess» μπήκε σε οίκο ανοχής και μίλησε για την δική του προσωπική ζωή πρώτη φορά μέσα σε οίκο ανοχής. Αποκάλυψε, πως σήμερα έχει σύντροφο και πως σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση. Όπως δηλώνει ο δήμαρχος, έχει κάνει βόλτα στα περισσότερα από αυτά τα «μαγαζιά» της περιοχής για να έχει προσωπική άποψη.

Για όσους τον βρίζουν για τα Gay Prides, τον αποκαλούν ανθέλληνα και Τούρκο, όπως δηλώνει τον λυπούν αλλά δεν τον ενοχλούν, καθώς τους χαρακτηρίζει «δήθεν ηθικούς».

Πληροφορίες seleo.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here