Συνελήφθη ο οδηγός ΙΧ που παραλίγο να χτυπήσει αστυνομικούς έξω από τα γραφεία ΠΑΣΟΚ

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν το ΙΧ που παραλίγο να χτυπήσει συναδέλφους τους έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη και ο οδηγός του έχει συλληφθεί.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Το αυτοκίνητο είναι μάρκας Opel και βρέθηκε σταθμευμένο στην οδό Ασκληπιού. Ωστόσο στο ΙΧ δεν υπήρχαν πινακίδες κυκλοφορίας, προφανώς ο οδηγός τις είχε αφαιρέσει νωρίτερα προκειμένου να μην καταφέρουν οι Αρχές να εντοπίσουν το όχημα. Ερευνάται αν ο οδηγός του αυτοκινήτου να οδηγούσε κάτω από την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί που κινδύνεψαν να παρασυρθούν, συγκράτησαν τόσο τον αριθμό της πινακίδας, όσο και τη μάρκα και το χρώμα, του αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αριθμό κυκλοφορίας το όχημα ανήκει στον πατέρα του δράστη που είναι μόνιμος κάτοικος Ευβοίας.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη τα ξημερώματα οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να παρασύρει αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ένας από τους αστυνομικούς που κινδύνεψε να τον χτυπήσει το ΙΧ, πυροβόλησε με σκοπό να σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here