Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης στην Πεντέλη

Συνελήφθη στην Πεντέλη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης έχει ασκήσει εναντίον του ποινική δίωξη για το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας για τις αθλιότητες που εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής .

Ο κ. Μπαρμπαρούσης αναζητείτο επί τρείς ημέρες καθώς διέφυγε της σύλληψης μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις στο κοινοβούλιο, ενώ το ίδιο έκανε και σε έλεγχο της αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο Κ. Μπαρμπαρούσης δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα αστυνομικών της τροχαίας να σταματήσει στα διόδια Μεσολογγίου και στη συνέχεια, με ελάχιστη ταχύτητα τα 180 χιλιόμετρα κατάφερε οδηγώντας επικίνδυνα με βροχή, να ξεφύγει με το βουλευτικό volvo από τα περιπολικά της αστυνομίας που τον καταδίωκαν. Για την ενέργειά του αυτή, ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη εις βάρος του

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here