Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε στην Κηφισιά τον άτυχο οικογενειάρχη

Συνελήφθησαν οι περισσότεροι από τους 11 καταζητούμενους  για τη μετά φόνου ληστείας εις βάρος του 53χρου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, που τραυματίσθηκε θανάσιμα στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την οικογένειά του πριν απο 10 μήνες στην Κηφισιά

Η ληστεία είχε διαπραχθεί  πέρσι τη Μεγάλη Δευτέρα. Καθώς ο Σταματιάδης πάλεψε με τους ληστές, ένας απο αυτους τον πυροβολησε στην πλάτη δυο φορές. Ο άτυχος άνδρας έδωσε μάχη 18 μέρες στο νοσοκομείο, αλά τελικά υπέκυψε.

Η σπείρα που χτύπησε στο σπίτι του Αλέξανδρου Σταματιάδη αποτελούνταν από 11 μέλη, 10 Αλβανούς και έναν Ρουμάνο. Εχουν συλληφθεί οι 9. Ανάμεσά τους είναι και ο δολοφόνος του 52χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Βέλγιο, με πλαστή ελληνικη ταυτοτητα. Αλλοι  δύο που συμμετείχαν στη ληστεία μετά φόνου καταζητουνται -έχουν διαφύγει στο εξωτερικό

Η ληστεία είχε γίνει αργά τη νυχτα, και στην μεζονέτα του θυματος  βρισκόταν το ζευγάρι, ο μικρός γιος τους και η Φιλιππινεζα οικιακή βοηθός. Το ζευγάρι ξυπνησε στην κρεβοκατοκάμαρή του απο τους ληστές  και οι εσβολείς άρχισαν να τους απειλούν και να τους βριζουν στα ελληνικά. Ο Σταματιάδης σηκωθηκε και άρχισε να παλεύει με έναν από τους δυο εισβολείς οπότε αυτός τον χτύπησε με κάτι βαρύ στο κεφάλι, ενώ ο άλλος τον πυροβολησε εξ επαφής. Οι ληστές δεν πήραν τίποτα απο το σπίτι, αλλά ουσιαστικά πήραν τη ζωή του άτυχου άνδρα….

Ο Σταματιάδης ησχολείτο με κατασκευές και ενεργειακές εταιρείες. Η γυναίκα του ήταν κόρη εφοπλιστών απο την  Χίο. Είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

ί

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here