Συνελήφθη 60χρονος ύποπτος για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι – Είχε βιάσει πριν ένα χρόνο 20χρονη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο ύποπτος βιασμού της 22χρονης κοπέλας που βρέθηκε σε κωματώδη και
βιασμένη κατά τον ιατροδικαστή στο Ζεφύρι.

Μετά την κατάθεση της οι αστυνομικοί της ασφάλειας δυτικής Αττικής, εξέτασαν τον 60χρονο και στη συνέχεια το συνέλαβαν. Εξάλλου, η κοπέλα βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και χωρίς να διατηρεί τις αισθήσεις της, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του ηλικιωμένου.

Όπως είπε η 22χρονη, ήταν στην περιοχή αναζητώντας ναρκωτικά κι εκείνος προθυμοποιήθηκε να της δώσει. Το DNA επιβεβαίωσε την κατάθεση της 22χρονης καθώς ταυτοποιήθηκε με εκείνο του 60χρονου.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας δυτικής Αττικής ήταν απόλυτα βέβαιοι για την ταυτότητα του δράστη, απλώς περίμεναν την πιστοποίηση του βιασμού από τον ιατροδικαστή. Μία
έκθεση που ακόμη δεν είχε συνταχθεί!

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι ο 60χρονος είχε πιαστεί το Νοέμβριο του 2017 μετά από καταγγελία 20χρονης τότε για βιασμό και η απόφαση ήταν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την υποχρέωση να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Το πρόσωπο του αναγνώρισε από φωτογραφίες, το τελευταίο θύμα του, η άτυχη 22χρονη, που έδωσε όλες τις σχετικές πληροφορίες στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να γίνει χθες προσαγωγή του, η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη όταν ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα στο γενετικό υλικό από τα εργηαστήρια του DNA.

http://www.bloko.gr/2018/09/60-20.html

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here